A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Шкільний парламент

02 листопада голова Молодіжної ради при Богодухівській міській раді Максим Заєць провів тренінг для членів учнівського самоврядування КЗ "Богодухівський ліцей №1"  на тему "Роль молоді, як суб'єкта громадянського суспільства, у процесах розбудови держави на різних рівнях". Під час тренінгу  учні обговорили  складники та мету існування держави. Відбувся щирий діалог, який дозволив учасникам заглибитись  у розуміння ролі кожного з нас  у відбудові та оновленні України.

18:42 02.11.2023

День улюбленої подушки

У 4-В класі ( кл. керівник Демиденко О.П.) пройшов День улюбленої подушки. На уроці з української мови діти визначали частини мови, добирали прикметники , складали казку. На уроці математики - обчислили периметр своєї подушки. Шукали нестандартні рішення застосування подушки.  Виконували руханки та вправи з ОРВ.  Дізналися, що подушка може допомогти зняти стрес у наш непростий час. І найголовніше - дітям сподобався ,,бій з подушками".

18:38 02.11.2023

До Дня цивільного захисту

“Прості речі, що рятують життя!” З метою підготовки до дня цивільного захисту в 7-А класі на уроці Основ здоров’я (вчитель Тетяна Супрун) розглянули питання щодо попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів: вибухових речовин, боєприпасів, піротехнічних засобів, ракет, саморобних вибухових пристроїв. Знаємо та виконуємо правила безпеки життєдіяльності!

18:30 02.11.2023

Регіональний проєкт "Я тебе чую"

01 листопада лідер учнівського самоврядування КЗ "Богодухівський ліцей №1" Тимур Чумаченко взяв участь в обласному проєкті "Я тебе чую", що був організований Комунальним закладом «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості» в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативи Олени Зеленської з метою покращення психологічного клімату в освітньому середовищі в умовах війни, обізнаності здобувачів освіти як діяти в надзвичайних та кризових ситуаціях, уміння допомогти собі та іншим.   Під час дистанційної зустрічі лідери учнівського самоврядування з усієї області поспілкувалися з практичними психологами, які працюють у сфері ментального здоров'я та почули відповіді на актуальні питання, які найбільше турбують їх сьогодні.

12:56 02.11.2023

Безпека в кіберпросторі

У 9 - Б класі (класний керівник Оксана Шигимага ) було проведено виховну годину «Цифровий етикет». Успіх навчання в Інтернеті, як це не парадоксально, залежить не тільки від якості інформаційно-освітнього середовища та навчальних матеріалів курсу, а багато в чому від уміння вчителя спілкуватися із учнями, і навпаки. В епоху дистанційного формату з’явилося багато правил цифрового етикету. Тож учні розібралися, що таке культура контакту і як варто поводитися в діджитал-світі, щоб справити хороше враження й отримати бажаний зворотній зв’язок, розробили власні правила мережевого етикету.

12:42 01.11.2023

День української писемності та мови

27 жовтня за новим календарем Україна відзначає День української писемності та мови і вшановує  пам'ять преподобного Нестора Літописця. Саме з нього, як вважають дослідники, і починається писемна українська мова.  Можемо впевнено сказати «Ми – українці!».

19:42 27.10.2023

ЗДАТИ КРОВ=ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ

Донорство крові рятує багато життів. А в час війни в Україні,  людей яким потрібно порятунок стало в десятки, а то й сотні разів більше. Кожен з нас має шанс бути корисним та долучитися до порятунку тих, кому це вкрай необхідно.. КЗ «Богодухівський ліцей N1”  підтримує акцію «Серця освітян бʼються в ритмі ЗСУ». 21 вересня було здійснено першу поїздку до Харківського центру крові.  Долучитися до доброї справи можна звернувшись до заступника директора з виховної роботи Каплій Вікторії Василівни.

11:42 27.09.2023

Фестиваль ораторського мистецтва

Вітаємо Ярошенка Володимира, учня 11-Б класу КЗ «Богодухівський ліцей N1» (керівник- Веселко М.М.), який посів II місце в територіальному етапі Фестивалю ораторського мистецтва за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)» серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти громади.

10:40 26.09.2023

Вітаємо з нагородою стипендіатів!

У День захисту дітей з нагоди закінчення навчального року міський голова Володимир Бєлий привітав обдарованих і талановитих учнів Богодухівщини, їх наставників та батьків.  Стипендію "Юні таланти Богодухівської громади" отримали ліцеїсти Микола Кривенко ( вчитель І. Бакал), Олександра Пилипенко (вчителі О. Богаєнко, Т. Супрун), Діана Шеремет ( вчитель М. Веселко), Володимир Ярошенко ( вчитель К. Поролова).  Пишаємося нашими вихованцями та вчителями  і бажаємо подальших перемог!

14:12 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень