A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День Соборності України

22 січня - День Соборності України. Ця знаменна дата підтверджує прагнення українців, які були розділені кордонами тогочасних імперій, до єдності, до життя в соборній державі.

11:53 25.01.2024

День пам'яті кіборгів

      16 січня Україна відзначає День пам’яті кіборгів – військовослужбовців, добровольців, медиків і волонтерів, які спільними зусиллями, 242 дні, з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року, утримували оборону важливого військово-стратегічного об’єкту на північному заході Донецька. З метою вшанування пам’яті захисників, учням 9 – Б класу (кл. керівник Шигимага О.О.)  було проведено тематичну бесіду, перегляд і обговорення документальних фільмів про українських кіборгів, які здійснювали оборону Донецького аеропорту. Також відвідали онлайн-виставку книжок, присвячених героям. За стійкість, безстрашність і непереможність українських захисників назвали «кіборгами», а форпост українських кіборгів став символом української мужності, оплотом українського духу.

12:47 18.01.2024

Правила безпечної поведінки взимку

Зима - чудова пора року. Але небезпека може очікувати будь-де. На жаль, ми чуємо сигнали повітряної тривоги, вимикають  світло, можливі зустрічі з підозрілими особами. І такі явища природи як ожеледиця, хуртовини, тріскучі морози вимагають від нас уваги і відповідальності за власне життя і здоров`я. Тому другокласники (класні керівники Каленіченко Л.Г., Церковна А.Ю.) ще раз повторили правила безпечної поведінки взимку.

12:45 18.01.2024

Заняття з мінної безпеки

Учні 2-х і 3х класів КЗ "Богодухівський ліцей N°1" відвідали заняття з мінної безпеки, організоване благодійною організацією "Асоціація саперів України ".

12:37 18.01.2024

Безпека понад усе!

Коли світить сонце і сніг рипить від морозу, це чудовий час для прогулянок. Але важливо пам'ятати про високий ризик травмувань від ожеледиці. Учні 4-А і 4-В класів (класні керівники БЕЗВЕРХА К. і ДЕМИДЕНКО О.), отримали інструкції щодо безпечної поведінки під час ожеледиці. Мета бесіди – повторити та закріпити правила, як уникнути травм та небезпеки в цих умовах.

12:46 11.01.2024

Обирай професію свідомо

 Начальником відділу кар'єрного консультування Богодухівської філії Харківського областного центру зайнятості Оленою ФІЛІПОВОЮ,  начальником Богодухівського районного відділу філії державної установи "Центр пробації" в Харьківській області Наталією ОХМАТ, інспектором ювенальної превенції Богодухівського РВП ГУНП в Харківський області капітаном поліції Ляною ХРИЩЕНЮК було проведено профінформаційний захід «Твій вибір – твоє майбутнє» з учнями 9 – тих класів (класні керівники  ЗАВАДА О.В., ШИГИМАГА О.О.). Фахівці ознайомили учасників заходу із ситуацією на ринку праці та перспективами його розвитку, також проінформували про послуги служби зайнятості, в тому числі для молоді. Учні зробили висновок – готуватись до пошуку професії потрібно ще до отримання свідоцтва про загальну середню освіту, адже знайти омріяну роботу не так і легко. Також діти отримали інформацію щодо профілактики злочинності та правопорушень серед підлітків. Після  зустрічі діти обмінялися враженнями та привітаннями з Різдвом та Новим роком.

12:21 29.12.2023

На екскурсію до дитячої районної бібліотеки

27 грудня 2023 року учні 5-Б класу КЗ "Богодухівський ліцей 1" разом з класним керівником ДІДЕНКО Н.Л та вчителькою української мови та літератури ШИГИМАГОЮ О.О взяли участь в екскурсії до дитячої районної бібліотеки з метою підвищення у п’ятикласників інтересу до читання, бажання слухати та пізнавати, виховати охайність у ставленні до книги.

12:09 29.12.2023

Зимові канікули з користю

Зима – чудова пора року. Це новорічні свята, зимові розваги і те, чого найбільше очікують наші діти – канікули. Зимові канікули дають змогу школярам перепочити від навчання, більше поспілкуватися з близькими, друзями та присвятити час улюбленим заняттям. Але другокласники (класні керівники КАЛЕНІЧЕНКО Л.Г., ЦЕРКОВНА А.Ю.) розуміють, що навчання в умовах війни — це складно, й трапляються прогалини в знаннях, які треба поступово вирівнювати. І нині, і тим паче після перемоги. Тому діти під час канікул із задоволенням долучаються до занять із надолуження освітніх втрат.

12:05 29.12.2023

Новорічна екібана

У КЗ «Богодухівський ліцей N1» традиційно проходить онлайн-виставка «Новорічна екібана». Діти продемонстрували свою фантазію, творчу уяву і талант. Дякуємо учасникам за подаровані позитивні емоції, яких так бракує сьогодні. Нехай кожен день буде наповнений світлом, добром та радістю!

15:38 21.12.2023

Всеукраїнська учнівська олімпіада з англійської мови

Вітаємо ученицю 9-Б класу Олександру ГРИЩЕНКО, яка посіла І місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з англійської  мови у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Ірину АДАМЕНКО.  Бажаємо цілеспрямованості, невичерпної енергії, досягнення нових висот і подальших успіхів!

15:34 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень