A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День захисту тварин

Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин. Учні 3-В класу дізналися  безліч цікавої інформації про тварин, особливості їхнього життя та поведінки. Показали  своїх улюбленців.

02:14 04.10.2022

Вітання з професійним святом - Днем працівників освіти

Директор КЗ "Богодухівський ліцей №1" Оксана МИХАСЮК: "Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем працівників освіти! Для кожного з нас освітня діяльність - це робота за покликанням, важлива місія у справі навчання й виховання підростаючого покоління! Зичу всім нам МИРУ, добра, благополуччя, професійних успіхів та здобутків, щоб якнайшвидше школа наповнилася гучним дитячим гомоном і ми РАЗОМ продовжили роботу на освітній ниві вільної, незалежної та квітучої України. Зі святом!"

01:59 02.10.2022

Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека — це зосередження мудрості віків і сховище знань людства. Саме в бібліотеках ми черпаємо той заряд моральної енергії і знань, що дозволяє нам бути культурними людьми. Бібліотекар – хранитель книжкового храму. Ви бережете знання, накопичені століттями. Дозвольте привітати Вас зі святом. Нехай веселим, світлим і повним буде все Ваше життя. Ніколи не сумуйте, не падайте духом. Нехай робота приносить тільки натхнення. Щастя, миру, добра і усмішок Вам. З Всеукраїнським днем бібліотек!

01:59 30.09.2022

День пам'яті жертв Бабиного Яру

29 вересня вшановують День пам'яті жертв Бабиного Яру! Сьогодні вчитель історії Кремениця К.С. у 10-тих класах провела виховний захід на тему: "Бабин Яр - трагедія, про яку не мовчать".

21:32 29.09.2022

Всесвітній день миру в ліцеї

21 вересня у всьому світі традиційно відзначають Всесвітній день миру. Це одна із найбільш пам'ятних і важливих дат.

23:04 21.09.2022

Вітання зі Всенародним Днем Батька

Ліцейська родина вітає всіх татусів з важливим і значним святом,  Всенародним Днем Батька, який у цьому році відзначається 18 вересня.

23:04 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень