A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

6 грудня - День Збройних сил України.

Збройні сили України - наша гордість, опора та захист. Найсміливіші доньки  та сини зараз боронять незалежність та свободу Батьківщини від ворога-агресора. Шкільна родина КЗ "Богодухівський ліце№1" пишається українськими військовими, захоплюється мужністю та витривалістю наших захисників та  щиро вітає їх з Днем Збройних Сил України! Дякуємо  за кожен прожитий день.

15:25 08.12.2023

Міжнародний день волонтера

Щороку 5 грудня наша країна долучається до відзначення Міжнародного дня волонтера! Це свято особливе для нашої країни, адже заради Перемоги волонтерський рух об'єднав українців різного віку та статусу.

15:21 08.12.2023

Всеукраїнська  учнівська олімпіада з української мови

Вітаємо учня 8-Б класу Ігоря СИТНИКА, який посів ІІ місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Вікторію КАПЛІЙ. Бажаємо й надалі досягати нових висот і не зупинятися на досягнутому!

18:32 28.11.2023

Всеукраїнська учнівська олімпіада з історії

Вітаємо ученицю  10-А класу Олександру ПЕЛИПЕНКО, яка посіла І місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Ольгу БОГАЄНКО.  Пишаємось вашими досягненнями! Бажаємо подальших перемог!

18:29 28.11.2023

ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Вітаємо переможців ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка: Анну ТРЕПІЛЕЦЬ, ученицю 5-В класу (вчитель Марина Миколаївна ВЕСЕЛКО), Ангеліну БЕЗУГЛУ, ученицю 9-Б класу (вчитель Оксана Олександрівна ШИГИМАГА). Щиро вітаємо переможців та їх наставників! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні.

18:21 28.11.2023

Ми пам'ятаємо!

Найтрагічнішою сторінкою історії нашого народу є Голодомор… І в четверту суботу листопада весь український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам'ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. Особливістю цьогорічного вшанування є те, що ми вдруге вшановуватимемо пам'ять жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, розв’язаної росією проти нашої держави, а також цього року 90-ті роковини Голодомору – геноциду 1932-1933 років в Україні. Нехай наша згадка буде свічкою пам'яті, що освітлює шлях у майбутнє… Ми памʼятаємо!

15:45 24.11.2023

"Заряджені гідністю та жагою до свободи"

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.   Цей день — символ творення новітньої історії держави,  вшанування мужності та патріотизму українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та гідність. З нагоди пам’ятної дати у КЗ «Богодухівський ліцей №1», під керівництвом учителя історії Ольги БОГАЄНКО було проведено  годину спілкування "Заряджені гідністю та жагою до свободи" у 7-А класі ,  учні 10 класу переглянули та обговорили фото та відеосвідчення подій , а учні 5-В класу пройшли цікавий квест-гру до Дня гідності та свободи. Інформаційні хвилинки, бесіди, години спілкування з нагоди визначної події пройшли у всіх класах ліцею.

14:19 22.11.2023

Міжнародний день толерантності у ліцеї

16 листопада весь світ відзначає Міжнародний день толерантності. Цей День був в проголошений Декларацією принципів толерантності, затверджений у 1995 році на Генеральній конференції ЮНЕСКО. У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етичної належності чи кольору шкіри.

16:43 17.11.2023

Тиждень Безпеки дорожнього руху

З 13 листопада по 17 листопада у КЗ «Богодухівський ліцей N1” проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. У межах тижня класними керівниками  були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів, проведено Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому»      Учні початкових класів зустрілися з представниками патрульної поліції. У цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.

14:16 17.11.2023

ТИЖДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В КЗ «Богодухівський ліцей №1»

З 06 по 10 листопада 2023 року в КЗ «Богодухівський ліцей №1» проходив Тиждень цивільного захисту. Під час проведення виховних годин   учні 5-11-х класів познайомилися з основними правилами поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій, діями під час виявлення незнайомих та вибухонебезпечних предметів.  Учні 1-7 класів брали участь у онлайн-виставці малюнків «Цивільний захист», а  учні 8-11 класів колективно складали «Пам’ятку безпеки». Також здобувачі освіти закладу взяли активну участь відвідавши екскурсії до Богодухівського РУ ГУ ДСНС України в Харківській області, де провідний інспектор ВЗНС Богодухівського РУ ГУ ДСНС України в Харківській області Повойко Діана провела тренінги та детально розповіла, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, повторили алгоритм дій під час повітряної тривоги, коли перебувають вдома, на вулиці, під час уроку онлайн. Відбулися зустрічі з представниками ювенальної превенції Зміївською Оленою, Охмат Наталею, Хрищенюк Ляною, які провели профілактичні бесіди, щоб покращити знання дітей на рахунок недопущення вчинення протиправних дій. Медичним працівником ліцею з учнями 1-4,8 класів було проведено бесіди «Прості речі, що рятують життя».    Під час тематичних годин-спілкувань учні удосконалювали свої знання та навички дій у будь-яких екстремальних ситуаціях: виконували завдання онлайн-вікторини «Цивільний захист»; пригадували основні правила, як поводитися під час обстрілів; повторювали алгоритм дій у випадку ядерного вибуху; переглядали навчальні відео та фільми  на тему цивільного захисту та безпеки населення « Класифікація надзвичайних ситуацій»; перевіряли свої знання з кібербезпеки;  з’ясовували як надавати першу домедичну допомогу, зупиняти кровотечу. Прості речі, дійсно,  рятують життя! Обізнані – значить захищені! Бережіть себе та будьте здорові!

19:19 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень