A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Здоров’я - найцінніший скарб

У 7-10 класах КЗ «Богодухівський ліцей N1» були проведені  профілактичні бесіди  з медичною сестрою Андрієнко Тетяною Володимирівною на тему: "Куріння чи здоровʼя - обирайте самі". Діти послухали розповідь медичного працівника та поміркували про переваги здорового способу життя і наслідки, які можуть настати після зловживання різними видами сигарет.

13:10 15.02.2024

#Ми_любимо_Богодухівський_ліцей №1

Ми впевнені, що вміння любити батьків, однокласників, друзів допоможе відбудувати цей світ, принесе крапельку світла та тепла оточуючим, розтопить темряву ненависті та війни.

18:07 14.02.2024

Практичні заняття на уроці "Захист України. Основи медичних знань"

Сьогодні, 13.02.2024, учениці 10 класу КЗ "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області (вчитель предмета "Захист України. Основи медичних знань" КАРМАЗОВА Ю.О.) відвідали практичне заняття із домедичної допомоги на базі 51 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області. Заняття було проведено Микитенко Тетяною Миколаївною, старшим фельдшером Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

18:04 13.02.2024

Всесвітній день читання вголос у ліцеї

Всесвітній день читання вголос, глобальний рух за грамотність, відзначається для того, щоб підкреслити важливість читання вголос і обміну історіями. Цей особливий день, що відзначається різноманітними заходами та подіями, має на меті підкреслити силу слова та радість читання в громадах по всьому світу.

16:59 08.02.2024

Всесвітній день читання вголос

Сьогодні святкуємо радість читання разом. Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос (World Read Aloud Day). Свято надихає другокласників (класні керівники КАЛЕНІЧЕНКО Л.Г., ЦЕРКОВНА А.Ю.) до спілкування та обговорення прочитаного з родиною та друзями.

16:55 08.02.2024

Година спілкування "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей"

Учні 3-х класів (класні керівники   ШАБАЛДАС Л.В., ОБУХОВСЬКА Т.І.) на годині спілкування "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей" дізналися, як безпечно користуватися та  правильно спілкуватися в Інтернеті.

16:53 08.02.2024

6 лютого - День безпечного Інтернету

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). До цієї дати в КЗ "Богодухівський ліцей №1" було проведено різноманітні уроки (вчитель ЗАВАДА О.В.), під час яких  розглядалися способи захисту від інтернет-шахрайства, можливі ризики, що пов'язані  з використанням Інтернету. Здобувачі освіти проходили онлайн-квести, відвідували країну Безпечного Інтернету, на перевірку знань виконували тестові завдання.

16:50 08.02.2024

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо ученицю  10 класу  Олександру ПИЛИПЕНКО, яка посіла ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з біології у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Тетяну СУПРУН. Пишаємось вами! Бажаємо нових досягнень, натхнення, жаги до перемог та успіхів!

19:07 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень