A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Піклуємось про природу разом!

Учні КЗ «Богодухівський ліцей N1» взяли участь у акції екологічного десанту "Нагодуй птахів". Діти реставрували та майстрували нові годівнички, щоб у зимовий період підгодовувати наших пернатих друзів. Ця акція триває.

09:54 14.12.2023

Акція «Серця освітян б’ються в ритмі ЗСУ»

Вчителі КЗ «Богодухівський ліцей N1» вже вкотре беруть участь в акції «Серця освітян б’ються в ритмі ЗСУ». Сьогодні дуже важливо збільшувати запаси  донорської крові. Наша кров також допомагає рятувати життя військових.

15:34 08.12.2023

Хустка – крила над батьківським краєм.

Хустка – крила над батьківським краєм. Вона барви ввібрала у себе —усі. Хустка– це символ нашого народу, вона оберіг,що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. В рамках відзначення Дня української хустки 7 грудня у 8-В класі відбулася година спілкування, на якій дівчатка презентували фото-колаж «Українська хустка-берегиня долі»

15:28 08.12.2023

6 грудня - День Збройних сил України.

Збройні сили України - наша гордість, опора та захист. Найсміливіші доньки  та сини зараз боронять незалежність та свободу Батьківщини від ворога-агресора. Шкільна родина КЗ "Богодухівський ліце№1" пишається українськими військовими, захоплюється мужністю та витривалістю наших захисників та  щиро вітає їх з Днем Збройних Сил України! Дякуємо  за кожен прожитий день.

15:25 08.12.2023

Міжнародний день волонтера

Щороку 5 грудня наша країна долучається до відзначення Міжнародного дня волонтера! Це свято особливе для нашої країни, адже заради Перемоги волонтерський рух об'єднав українців різного віку та статусу.

15:21 08.12.2023

Всеукраїнська  учнівська олімпіада з української мови

Вітаємо учня 8-Б класу Ігоря СИТНИКА, який посів ІІ місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Вікторію КАПЛІЙ. Бажаємо й надалі досягати нових висот і не зупинятися на досягнутому!

18:32 28.11.2023

Всеукраїнська учнівська олімпіада з історії

Вітаємо ученицю  10-А класу Олександру ПЕЛИПЕНКО, яка посіла І місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Ольгу БОГАЄНКО.  Пишаємось вашими досягненнями! Бажаємо подальших перемог!

18:29 28.11.2023

ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Вітаємо переможців ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка: Анну ТРЕПІЛЕЦЬ, ученицю 5-В класу (вчитель Марина Миколаївна ВЕСЕЛКО), Ангеліну БЕЗУГЛУ, ученицю 9-Б класу (вчитель Оксана Олександрівна ШИГИМАГА). Щиро вітаємо переможців та їх наставників! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні.

18:21 28.11.2023

Ми пам'ятаємо!

Найтрагічнішою сторінкою історії нашого народу є Голодомор… І в четверту суботу листопада весь український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам'ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. Особливістю цьогорічного вшанування є те, що ми вдруге вшановуватимемо пам'ять жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, розв’язаної росією проти нашої держави, а також цього року 90-ті роковини Голодомору – геноциду 1932-1933 років в Україні. Нехай наша згадка буде свічкою пам'яті, що освітлює шлях у майбутнє… Ми памʼятаємо!

15:45 24.11.2023

"Заряджені гідністю та жагою до свободи"

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.   Цей день — символ творення новітньої історії держави,  вшанування мужності та патріотизму українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та гідність. З нагоди пам’ятної дати у КЗ «Богодухівський ліцей №1», під керівництвом учителя історії Ольги БОГАЄНКО було проведено  годину спілкування "Заряджені гідністю та жагою до свободи" у 7-А класі ,  учні 10 класу переглянули та обговорили фото та відеосвідчення подій , а учні 5-В класу пройшли цікавий квест-гру до Дня гідності та свободи. Інформаційні хвилинки, бесіди, години спілкування з нагоди визначної події пройшли у всіх класах ліцею.

14:19 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень