A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Година спілкування "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей"

Учні 3-х класів (класні керівники   ШАБАЛДАС Л.В., ОБУХОВСЬКА Т.І.) на годині спілкування "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей" дізналися, як безпечно користуватися та  правильно спілкуватися в Інтернеті.

16:53 08.02.2024

6 лютого - День безпечного Інтернету

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). До цієї дати в КЗ "Богодухівський ліцей №1" було проведено різноманітні уроки (вчитель ЗАВАДА О.В.), під час яких  розглядалися способи захисту від інтернет-шахрайства, можливі ризики, що пов'язані  з використанням Інтернету. Здобувачі освіти проходили онлайн-квести, відвідували країну Безпечного Інтернету, на перевірку знань виконували тестові завдання.

16:50 08.02.2024

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо ученицю  10 класу  Олександру ПИЛИПЕНКО, яка посіла ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з біології у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Тетяну СУПРУН. Пишаємось вами! Бажаємо нових досягнень, натхнення, жаги до перемог та успіхів!

19:07 02.02.2024

Зустріч з правоохоронцями

Значущою проблемою сучасного життя є ріст правопорушень і злочинності серед неповнолітніх. Зростання дитячої та підліткової злочинності зумовлено низкою соціальних процесів, які сьогодні відбуваються у суспільстві. Також збільшується кількість сімей, неспроможних надати можливості розвитку своїх дітей як у матеріальному, так і в моральному плані. 01 лютого 2024 року представниками Богодухівського ВП ГУНП Харківської області старшим дільничним офіцером поліції, капітаном О. ЛУЧКОМ, поліцейським офіцером громади В. ЗАЇКОЮ та інспектором ювенальної превенції Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області капітаном поліції Л. ХРИЩЕНЮК проведено зустріч з заступником директора  з навчально-виховної роботи Н.КУДІЙ, педагогом соціальним І. БАЛАШОВОЮ, практичним психологом В.НЕВИННОЮ за темою "Профілактична робота з дітьми схильними до девіантної поведінки "

12:12 01.02.2024

Година спілкування у 8-В «Ставлення до себе»

Пізнання самого себе є давньою і вічно новою проблемою, яка хвилює людину відтоді, як вона стала усвідомлювати себе, заглиблюватись у свою сутність. На годині спілкування «Ставлення до себе» учні 8-В класу намагалися обґрунтувати важливість самопізнання і дати відповіді на запитання: «Хто я в цьому світі? Споглядач чи творець?»

09:58 01.02.2024

Квіти у полі, там де Крути…

29 січня для учнів 9 – их класів (кл. керівники ЗАВАДА О.В. , ШИГИМАГА О.О.) в читацькій залі Богодухівської публічної бібліотеки  провідним бібліотекарем МАШУРОВОЮ Інною Володимирівною та бібліотекарем ПРОКОПІШИНОЮ Тамарою Олександрівною було проведено вечір пам’яті мужніх героїв, що поклали своє життя за самостійність, волю та незалежність України під час героїчного бою на залізничній станції Крути. Учні мали нагоду ознайомитися з виставкою історично-тематичної літератури. Також діти згадали події 2013 року викликані протестом громадян України проти протиправного розгону мирної акції студентів, хвилиною мовчання  вшанували героїв Революції гідності та поклали квіти до пам’ятника Героям, що віддали своє життя за Україну.

09:52 01.02.2024

Формуємо культуру безпечної поведінки

Виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації - одне з пріоритетних завдань сьогодення. 

11:59 25.01.2024

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ: наша єдність – наша зброя!

Напередодні свята було здійснено збір допомоги нашим незламним воїнам! Завдяки їхній невтомній мужності та героїзму ми можемо спокійно прокидатися у своїх домівках та бачити поряд найрідніших людей!

11:57 25.01.2024

Освіта: пріоритет держави чи відповідальність кожної особистості?

24 січня 2024 року світова спільнота вшосте відзначатиме Міжнародний день освіти. Свято було вперше проголошено у 2018 році Організацією Об’єднаних Націй для відзначення ролі освіти для миру та розвитку. ООН зазначає, що освіта є правом кожної людини, вона дає змогу забезпечити добробут у майбутньому.

11:56 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень