A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Шановні учні, батьки! 

 

На виконання протокольного рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради (протокол від 20.07.2023 №5), педагогічної ради КЗ «Богодухівський ліцей №1» (протокол від 31.08.2023 року № 1), з метою забезпечення безпеки всіх учасників освітнього процесу, на час дії воєнного стану в 2023/2024 навчальному році, освітній процес буде здійснюватися в дистанційній формі.

Бережіть себе!

З повагою, адміністрація КЗ «Богодухівський ліцей №1»


Шановні батьки дітей,

які постраждали від військового нападу на Україну і евакуйовані з місця постійного проживання!

 

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина на час перебування в межах Богодухівської міської громади долучилася до освітнього процесу в КЗ «Богодухівський ліцей №1», пропонуємо заповнити заяву-анкету за покликанням нижче.

Консультації у будь-який час можна отримати за телефоном 067 264 46 23 (Мирошниченко Микола Сергійович, на цьому ж телефоні Viber, Telegram).

 

З повагою, адміністрація КЗ «Богодухівський ліцей №1».

 

Заява про зарахування для участі у освітньому процесі в КЗ "Богодухівський ліцей №1"

 

Дата: від до Скинути

Дбаймо про довкілля!

В межах Тижня охорони праці у 9-Б класі (кл. керівник Шигимага О.О.) було проведено виховну годину «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці», на якій учні поділилися міркуваннями, що для них є охорона праці. Також здобувачі освіти висловили свою думку щодо безпеки праці відповідно до обраної професії при написанні есе на відповідну тему.

15:17 25.04.2024

STEM-тиждень у ліцеї

В межах проведення STEM-тижня учні 3-х класів (класні керівники Шабалдас Л.В., Обуховська Т.І.) дослідили, що багато вже використаних нами в побуті  речей можуть отримати "друге життя ". Підвели підсумок, склали пам'ятку і на практиці довели, що можна не купувати нові речі, а заощадити кошти та сприяти збереженню природних ресурсів.

15:15 25.04.2024

Нагадуємо про мінну безпеку

23 квітня 2024 року в 5-Б класі (кл.керівник Діденко Н.Л) відбулася година спілкування на тему :"Мінна безпека".

15:13 25.04.2024

ЗБЕРЕЖЕМО НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ!

23 квітня відбулася зустріч другокласників з інспектором Богодухівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Повойко Діаною Володимирівною на тему "Забезпечуємо безпеку та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату".

15:12 25.04.2024

Зустріч ліцеїстів з представниками Богодухівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області

З метою запобігання виникнення пожеж  представниця Богодухівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області  Повойко Діана Володимирівна провела інформаційно-роз’яснювальну роботу з учнями 7-Б класу КЗ «Богодухівський ліцей N1» про заборону спалювання сухої трави. Кожен такий підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й призводить до інших негативних наслідків, несе загрозу життю та здоров’ю людей.

15:40 18.04.2024

Символ життя і краси

15 квітня проводиться Всесвітній день мистецтва. Для підвищення обізнаності про творчу діяльність з учнями 9 – Б класу (класний керівник Шигимага О.О.) було проведено майстер-клас з уквітчення великодніх яєць. Великдень – це час, щоб зібратися разом у родинному колі, прикрасити святкові яйця, час для спілкування одне з одним, для духовного збагачення. Зустріч була наповнена творчістю, натхненням і естетикою. Поряд із цим відчувалась святість, особлива радість процесу та таємничість.

19:00 16.04.2024

Профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями 10 класу КЗ "Богодухівський ліцей №1".

Сьогодні, 16 квітня, представниками кафедри Мехатроніки та електротехніки Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського  "Харківський авіаційний інститут" було проведено профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями 10 класу КЗ "Богодухівський ліцей №1".

18:20 16.04.2024

Флешмоб до Всесвітнього дня здоров'я

"Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!», тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах.

18:31 05.04.2024

Міжнародний день дитячої книги в ліцеї

Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Це свято книги, дитинства та магії казки.

18:29 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень