A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Шановні учні, батьки! 

 

На виконання протокольного рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради (протокол від 20.07.2023 №5), педагогічної ради КЗ «Богодухівський ліцей №1» (протокол від 31.08.2023 року № 1), з метою забезпечення безпеки всіх учасників освітнього процесу, на час дії воєнного стану в 2023/2024 навчальному році, освітній процес буде здійснюватися в дистанційній формі.

Бережіть себе!

З повагою, адміністрація КЗ «Богодухівський ліцей №1»


Шановні батьки дітей,

які постраждали від військового нападу на Україну і евакуйовані з місця постійного проживання!

 

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина на час перебування в межах Богодухівської міської громади долучилася до освітнього процесу в КЗ «Богодухівський ліцей №1», пропонуємо заповнити заяву-анкету за покликанням нижче.

Консультації у будь-який час можна отримати за телефоном 067 264 46 23 (Мирошниченко Микола Сергійович, на цьому ж телефоні Viber, Telegram).

 

З повагою, адміністрація КЗ «Богодухівський ліцей №1».

 

Заява про зарахування для участі у освітньому процесі в КЗ "Богодухівський ліцей №1"

 

Дата: від до Скинути

«І оживе добра слава, Слава України!»

9 березня в Україні відзначають День народження Тараса Григоровича Шевченка – духовного батька українства, Великого Кобзаря, чиї слова і зараз звучать надзвичайно пророчо. Тарас  Шевченко – творець могутнього національного духу в українській літературі та в духовному житті України. Його творчість стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність. Поетична спадщина Кобзаря, яка стала джерелом натхнення для багатьох сучасних митців, – це понад 240 творів, що перекладені понад ста мовами світу. Тарас Шевченко писав про живе, про болюче, про неминуче. Кобзар знав майбутнє. Його поезія, незважаючи на численні заборони, стала нетлінною і важливою частиною духовної єдності українського народу.                                                                                                                   

09:22 08.03.2024

Протидія булінгу

Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного. Тому 28 лютого педагогом соціальним БАЛАШОВОЮ І., практичним психологом НЕВИННОЮ В.   та начальником Богодухівського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації» ОХМАТ Н., інспектором ювенальної превенції Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області капітаном поліції ХРИЩЕНЮК Л., завідувачем сектору "Богодухівське бюро правової допомоги" відділу безоплатної вторинної допомоги ЗМІЇВСЬКОЮ О. була проведена онлайн-зустріч на тему "Протидія булінгу" з учнями 8-Акласу (класний керівник ЗАДОРОЖНЯ Л.). Метою цієї зустрічі є попередження, протидія булінгу та відповідальність за скоєння булінгу.

17:44 29.02.2024

25 лютого - день народження видатної української поетеси Лесі Українки.

25 лютого народилася видатна українська поетеса Леся Українка. Її ім'я міцно вкарбоване в історію України та її культуру. Винятковість і феноменальність цієї талановитої жінки-митця продовжує вражати і захоплювати.

17:42 29.02.2024

Історія війська Українського та сьогодення

23 лютого  учні 5-Б класу (класний керівник ДІДЕНКО Н.Л.) долучились  до онлайн-уроку, приуроченому до других роковин повномасштабного вторгнення рф на територію України.

17:39 29.02.2024

Всеукраїнська учнівська олімпіада з англійської мови

Вітаємо ученицю  9-Б класу Олександру ГРИЩЕНКО, яка посіла ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської  мови у 2023/2024 навчальному році та вчителя-наставника - Ірину Миколаївну АДАМЕНКО. Пишаємось вашими досягненнями! Бажаємо подальшого натхнення у вивченні англійської мови, жаги до самовдосконалення і перемог!

20:45 27.02.2024

21 лютого - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

Наша мова – це не просто засіб спілкування. Це код нації, який береже в собі нашу історію, культуру та традиції, це ключ до розуміння світу та самих себе. Сьогодні, коли Україна бореться за свою незалежність, українська мова стає символом стійкості та єднання. Вона звучить на фронті, на мітингах та протестах. Українська мова – це наша зброя, адже вона дає нам силу та віру в перемогу.

14:43 22.02.2024

20 лютого − День Героїв Небесної Сотні

Ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні. Небесна Сотня – це герої, котрі захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини, європейське майбутнє України.

17:42 20.02.2024

СТОП ПЛАГІАТ

19 лютого щороку відзначають день протистояння інтелектуальній крадіжці. Сьогодні – День запобігання плагіату, який є символом боротьби за чесність, творчу незалежність та повагу до інтелектуальної власності. Тому у 9- Б класі (класний керівник ШИГИМАГА О.О.) відбулася зустріч-диспут на тему “СТОП ПЛАГІАТ”. Завдяки груповій роботі учнівського колективу були обговорені принципи академічної доброчесності, значення, види порушень, основні форми прояву плагіату та відповідальність учасників освітнього процесу за такі порушення і недотримання кодексу честі.

15:39 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень