A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Напередодні свого професійного свята зібралася дружна педагогічна родина КЗ "Богодухівський ліцей 1"для урочистостей

Напередодні свого професійного свята зібралася дружна педагогічна родина КЗ "Богодухівський ліцей 1"для урочистостей. З великою повагою звучали вітальні слова одинадцятикласників на аресу улюблених педагогів, адже саме вони навчають, виховують і прищеплюють моральні цінності дітям – майбутньому країни.

20:48 30.09.2021

Урок мужності

22 вересня учні 6-В класу долучилися до відзначення Дня партизанської слави. Діти вшанували подвиг партизанів та підпільників, які зробили неоціненний внесок у здобуття перемоги над нацизмом під час Другої світової війни.

20:54 22.09.2021

«Дорогами партизанської слави»

До відзначення 22 вересня дня партизанської слави в 7-Б класі (кл.керівник Шигимага О.О.) 24.09.21р. було проведено годину спілкування на тему «Дорогами партизанської слави», на якому учні передивились матеріали фільмофондів та прослухали пісні партизанів, присвячені партизанському рухові. А також учні ознайомилися з виставкою літератури «Ми боролись не заради слави», організованій в шкільній бібліотеці. Проведені заходи – це данина нашої поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистськими окупантами в глибокому тилу ворога.

20:52 22.09.2021

Вітаємо зі здобуттям базової середньої освіти

Вітаємо зі здобуттям базової середньої освіти, отриманням результатів високого рівня та свідоцтв про базову середню освіту з відзнакою учнів ліцею: Гарбуза Олексія, Клочко Богдана, Корюру Нікіту, Кривенка Миколу, Кушнірьова Владислава, Лактіонова Віктора, Ціко Андрія.

11:40 15.09.2021

Урочисте вручення документів про повну загальну середню освіту

3 липня 2021 року в урочистій обстановці відбулося вручення документів про здобуття повної загальної середньої освіти 24 випускникам 11-го класу (класний керівник О.В.Богаєнко).  Більшість випускників за підсумками оцінювання показали високий та достатній рівень навчальних досягнень. Гарбуз Дар'я та Яско Іван нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні». 10 учнів нагороджені похвальними грамотами «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів».

16:07 03.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень