A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

16 листопада у КЗ "Богодухівський ліцей N1" відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка.

16 листопада у КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка.

12:36 18.11.2021

Місячник посиленої профілактики правопорушень у КЗ "Богодухівський ліцей №1

11 листопада згідно плану місячника посиленої профілактики правопорушень у КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбулася зустріч ліцеїстів 8-9 класів з Охмат Н.Л., начальником Богодухівського РВ N1 філії Державної установи "Центр пробації", Кульчаєвою М.В., в.о.директора Боголухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,Пащенком П.М.,психологом КЗ "ЦНСПБМР". Метою візиту є попередження злочинності, насильства, булінгу, пропаганди здорового способу життя серед учнів.

12:31 12.11.2021

День української писемності та мови

9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. Учні 2-В класу долучилися до цього свята.

12:39 10.11.2021

Проходять курси підвищення кваліфікації в режимі віддаленого доступу на базі Українського відкритого університету післядипломної освіти

Під час осінніх канікул учителі КЗ "Богодухівський ліцей №1" проходять курси підвищення кваліфікації в режимі віддаленого доступу на базі Українського відкритого університету післядипломної освіти за темою: "Соціально-педагогічний супровід осіб з особливими потребами в умовах інклюзивної освіти". Автором курсу є доктор педагогічних наук, професор Рябова Зоя Вікторівна. 21 жовтня відбулася онлайн-зустріч з Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю Т. В. Баранцовою, у межах якої було обговорено актуальні питання створення сприятливих умов для навчання дітей з особливими освітніми потребами.

20:24 22.10.2021

До Дня захисника України

До Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у 6-в класі проведено урок «Слава героям України!», метою якого стало формування в учнів розуміння понять: «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни.

20:33 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень