A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Для учнів 6-В класу проведено патріотично-інформаційну годину «Від Революції Гідності до Країни гідності».

З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України для учнів 6-В класу проведено патріотично-інформаційну годину «Від Революції Гідності до Країни гідності». Учні щиро вдячні Сергію Миколайовичу Дубинці за змістовну та патріотично спрямовану розповідь.

21:33 05.12.2021

До дня гідності та свободи учні

До дня гідності та свободи учні 7-Б класу (кл.керівник Шигимага О. О.) змайстрували паперових ангелів та відвідали клуб національно-патріотичного виховання «Патріот», де прослухали розповідь Сергія Миколайовича, зберігача історичних та унікальних експонатів. Діти з цікавістю оглянули виставку, передали обереги та засоби особистої гігієни бійцям АТО.

12:56 21.11.2021

В рамках тижня безпеки дорожнього руху

В рамках тижня безпеки дорожнього руху в 7-Б класі (кл. керівник Шигимага О. О.) було проведено тематичний урок на тему «Правила для пішоходів» з використанням відеопрезентації.

12:55 21.11.2021

Єдиний урок на тему "Безпечна країна"

В 1-х класах Богодухівського ліцею#1 пройшов єдиний урок на тему "Безпечна країна". Діти брали участь у вікторинах та прослухали цікаву інформацію начальника Богодухівського РВ 1 філії ДУ "Центр пробації" в Харківській області майора внутрішньої служби Охмат Наталії.

12:54 21.11.2021

В рамках тижня "Безпека дорожнього руху"

В рамках тижня "Безпека дорожнього руху" учні 2-В класу в ігровій формі повторили правила дорожнього руху, переглянули презентацію і визначили порушення, як з боку пішоходу, так і з боку водія. Свої знання закріпили цікавими завданням та малюнками.

12:52 21.11.2021

Захід для учнів 6-В класу, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. Захід для учнів 6-В класу, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху.

12:48 21.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень