A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

27 січня в КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбувся особистий прийом громадян начальником відділу освіти Богодухівської міської ради Ольгою Володимирівною РУБАНИК

27 січня в КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбувся особистий прийом громадян начальником відділу освіти Богодухівської міської ради Ольгою Володимирівною РУБАНИК. З усіх порушених питань Ольга Володимирівна надала докладні роз'яснення та відповідні доручення структурним підрозділам для якнайшвидшого їх вирішення.

19:07 27.01.2022

26 січня в КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбулося засідання педагогічної ради

26 січня в КЗ "Богодухівський ліцей №1" відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному дотримання санітарного законодавства, функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти, проведення атестації педагогічних працівників та інші актуальні питання закладу.

19:09 26.01.2022

"Кольорові миші" Ліни Костенко

У вірші "Кольорові миші" Ліни Костенко змальована кількома колоритними штрихами сцена суду. Суть конфлікту й морального змісту поезії: зіткнулися неповторність і стандарт. Власне, дівчинку Анну судять за те, що вона — з її незрозумілою для оточення яскравою фантазією — не така, як усі.

19:11 25.01.2022

День Соборності України

22 січня наша країна відзначає національне свято - День Соборності України. У цей день у 1919 році на Софіївській площі в Києві було урочисто проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину соборну державу.

19:19 24.01.2022

22 січня - День Соборності України!

Україна - це безкраї лани пшениці, квітучі поля льону, вишневі сади. Це Карпатські гори і шахти Донбасу. Це широкий Дніпро, який несе свої води в Чорне море...

19:17 21.01.2022

«Шлях до незалежності»

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення дня соборності України в 7Б класі (кл.керівник Шигимага О.О) було організовано та проведено урок державності «Шлях до незалежності». Учні впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

19:15 21.01.2022

Відкритий урок з музичного мистецтва на тему:"Музика малює портрет"

На відкритий урок з музичного мистецтва на тему:"Музика малює портрет" своїх колег 21 січня запросила Задорожня Л.І. Учні 3-А класу не тільки насолоджувалися творами мистецтва, але й розвивали вокально-хорові дані, формували культуру емоційного сприйняття, почуття ритму. Людмила Іванівна досконало володіє методами та прийомами залучення учнів як до самостійної роботи,так і групової ; уміло створює позитивний емоційний фон для підвищення активності учнів на уроці. Мета уроку досягнута. З піднесеним настроєм, задоволені пішли з уроку учні,учитель та гості.

19:13 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень