A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА ЗСУ

Дата: 09.01.2023 19:52
Кількість переглядів: 22

Українці - це нація переможців, сильних та незламних духом людей. Тисячі відважних Захисників та Захисниць зараз відстоюють на фронті нашу свободу, волю та незалежність. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені у собі, справжні патріоти України. Усі ми переживаємо непрості часи, та кожен з нас вірить, що Україна переможе. І ця віра робить нас сильними, мужніми та стійкими. Ми дякуємо вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про безпеку, и всі як один, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом. 

Сьогодні волонтерська діяльність – це крила, на яких тримаються великі справи, надія на Перемогу та віра у мирне майбутнє. Педагоги, учні та їхні батьки з вірою в наближення до Перемоги активно підтримують незламний дух наших захисників та захисниць з перших днів війни, докладають максимум зусиль, щоб допомогти Збройним Силам України.У КЗ «Богодухівський ліцей №1» дітьми власноруч створюються окопні свічки, обереги та подарунки, листи підтримки та малюнки, що передаються військовослужбовцям ЗСУ, які кожного дня боронять кордони України та оберігають наш спокій!

Дорогі наші Герої! Немає слів, якими можна подякувати за ваш подвиг! Але ви знайте, що щира дяка – у серці кожного з нас. Дякуємо вам за наше мирне життя! Дякуємо за те, що ми можемо прокидатися у теплих ліжках! Дякуємо, що ми не чуємо свисту куль, не знаємо «градів» і «ураганів»!

Низький вам уклін за ваш героїзм!

Ми показали, що ми є нація. Нація нескорених, непереможних. Ми з вами тримаємо освітній фронт. Ми -це надійний тил наших воїнів.

Пишаємося нашими рідними, нашими співгромадянами, які кожного дня здійснюють подвиг – боронять рідну землю від ворожих рук російського агресора. 

Ми – сильні, ми – вільні, ми – нескорені!

УКРАЇНА БУЛА, Є і БУДЕ САМЕ ЗАВДЯКИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ! СЛАВА ГЕРОЯМ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень