A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Богодухівський ліцей №1" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

CLIMAN Highlight Event

Дата: 01.02.2023 16:37
Кількість переглядів: 28

31 січня – 1 лютого 2023 року

Освітній фронт сьогодні теж не здає позиції, і тому команда КЗ «Богодухівський ліцей № 1»  - школа - учасниця Міжнародного проєкту «Асоціація шкіл ЮНЕСКО в Україні» - долучилася до міжнародного науково-практичного онлайн-нетворкінгу Highlight Event проєкту CLIMAN «Екологізація сучасного освітнього простору: основні вектори інноваційної трансформації та шляхи їх впровадження». 

В інтерактивному заході взяли участь Тетяна Супрун – керівник команди, та учні 9-А класу, вихованці гуртка «Екостиль» – Пилипенко Денис, Пилипенко Олександра, Тарусова Анастасія, Швець Софія.  Команда була учасником надзвичайно цікавих дискусійних панелей: «Перспективи створення центрів кліматичного менеджменту в закладах загальної середньої освіти» та «Пріоритети міжнародного проєкту CLIMAN у контексті розвитку сучасної неформальної освіти: розробка «дорожньої карти» щодо реалізації політики з кліматичного менеджменту». Пилипенко Олександра виступила з доповіддю за темою «Реалізація компетентнісного підходу в системі екологічного виховання в КЗ «Богодухівський ліцей № 1».  

Спілкування з представниками освітньої української спільноти на платформі відкритих лекцій для учнів дуже важливе, бо мотивує щодо підтримки та розвитку якісних, корисних лідерських ініціатив. Україні потрібні нові спеціалісти, нова учнівська молодь з європейськими  екологічними поглядами.

Дякуємо організаторам заходу Міністерство освіти і науки України, , Університету «Крок», Фаховому коледжу Університету «Крок» м. Києва за можливість бути учасниками цікавої, мотивуючої, актуальної діяльності з питань запобіганню змінам клімату.

Освіта попри війну! Слава Україні!

C:UsersСупрун СергейDownloadsScreenshot_20230131-102500_Teams.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень